Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, joulukuuta 29, 2006

Reklamaatio

Vuonna 2005 ostin veronpalautuksilla Sellon Partioaitasta itselleni kengät, vuosikymmeneksi. Siis ajattelin, että nämä kengät kestää. Että näillä kengillä mennään Lenin puistossa talvesta talveen eikä tunnu missään. Ja onhan Alppiharju vähän niinkuin syvintä Kanadan erämaata, rajua seutua missä voi kohdata vaikka örisevän... jääkarhun tai humalaisen... eskimon.

No kun vuosi taittui 2006:ksi alkoi näyttämään jo siltä, ettei näillä kengillä paljoa tarvottaisi läpi Sturenkadun suojatien, saati Lenin puiston solisevan puron.

Partioaitta sanoi ensin, että "me lähetämme ne maahantuojalle", mutta sitten "emme me lähetäkään, jos ei ole kuittia", oli jo kuitenkin elokuu 2006... No päätin, että saaristossa on aivan sama miltä uudehkot erämaabuutsini näyttävät ja paikkaan ne jollaintapaa kasaan. Mutta kun oli kulunut tasan vuosi kenkien hankinnasta, niin kuvastakin lisää olivat poponi hapraantuneet käsiin ja hajoamassa avaruuspölyksi. Minun Kanada Bootsini.

Siis neuvoni on, että jos haluaa kunnon popot, arktisiin oloihin, ne pitänee tilata kirkiisialaislta heimosuutareilta. Ja toisekseen olisivat paljon hienommatkin.

Tunnisteet: