Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Merkittävät Henkilöt

Niitä on niiin moneksi. Kuten tämä Carl J. Danhammer, mies savosta vai mistälie. Minäkin olen nyt nähnyt Carlin livenä. Meinasi mennä "kalasoppa" ohi suun, kun Baakariin pörhälsi sisään ...käsiä heiluttava Älämölö. Tietty, kun siellä oli se joku mies valmiiksi, joka puuhaa 7 päivää lehteä.

Ja tietty isäni tuntee Danhammerinkin. Onneksi isä tuntee paljon muitakin, tosi laajalla skaalalla. Ja on-nek-si isäni viettää paljon enemmän aikaa oikeasti Merkittävien Henkilöiden seurassa. Jopa sellaisten kuin Kalervo Komppa, Unohdettu Merkittävä Henkilö.

Jos joku ei tunnista Kalervon ääntä, niin sitten on syntynyt 80-luvun jälkeen tai on tynnyrissä kasvanut. Kun näitäkin kahta isän tuttavaa miettii (vertaileekin), niin sitä vain tulee ajatelleeksi, että toiset ovat herrasmiehiä ja toiset vain eivät ole.

Kuva: täältä, suosittelen sitä videota.

Tunnisteet: , ,