Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Se yllättää kuin ensilumi

Joulu. Täällä taas. Ihan kuten viimekin vuonna ja ihan kuten ensi vuonnakin. Onneksi kaikki paketit on paketoitu, muuta ei olekaan tehty. En kannata joulusiivousta. Siivota voi ihan aina.

Huomenna bliniaamiainen Vantzujoen rannalla ja joulupuuro Hollolandiassa. Mairekin pääsee joulusaunaan huomenna, oikein puusaunaan. Me käväisemme vielä sähkösaunassa ennen Jonnan synttäreitä.

Eilen tapasimme jo pukin. Kyllä. Pukki on jo etelässä. JP kulkee huonosta lumitilanteesta riippumatta porolla. Senkin kuulimme. Se onnistuu, koska poroilla on jalat. Tämänkin kuulimme eilen. Noora oppi siis jotain uutta ja täytti vuosia, Maiju pääsi joulupukkifobiastaan ja pikku-Eva sai ensimmäisen traumaattisen karmaisevan JP-kokemuksensa.

Eli maailma makaa melkoailla mallillaan tästäkin eteenpäin. Jotkut ovat jo avanneet B-rapussa joululahjoja, mikä on skandaal! JP:hän jakaa niitä vasta huomenna! JOku tonttu taas sotkenut toimitukset...

Tonttuisia päiviä!

Tunnisteet:

1 Comments:

At keskiviikkona, 27 joulukuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

B-rapun joululahjat kuulostavat aika likaisilta jutuilta.

 

Lähetä kommentti

<< Home