Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Joulu+lahjat=X

Ei ole kyllä paljoa ollut mielessä. Niin epäjouluinen olo, ettei tosikaan. Vaikka meillä aloitettiin taloyhtiön kilpavarustelu jouluvaloissakin. Mutta syytän säätä.

No koska joulu tulee, kuten joka vuosi, ja aina pitäisi keksiä jotain lahjan tynkää. Kävipä niin onnellisesti, että päätin mennä eilen Ervastin divariin. Puhelimessa sanoin aikomuksesta isällekin, minkä seurauksena matkasin metrolla ihan keskustaan (enkä vain Sörnäisiin) ja sieltä isän kanssa autolla Kallioon. No tosin meillä oli vähän siinä kameran sumplausta, jouluvitsijuonimisia, Ullalla (5. linja) kahvittelua ennen Ervastille lompsimista (autolla).

Löysin kasan kirjoja, joululahjaksi. Sitä ennen olin ostanut yhden (kirja)lahjan ja nyt olen jo siis reilusti voiton puolella! Pari hassua lahjaa (siis hassuja) ja homma on paketissa.

Sattumalta Walter de Camp oli Odessa kustantamon kirjojen kanssa paikalla. Oli siis joulun erikoismyynti. Annoin luvan, että isä sai ostaa jotain vitsikkäitä lehtiä (Myrkki kiellettiin joitain vuosia sitten ja IHAN syystä) ja itse tein mielestäni muutaman loistavan hankinnan. Koska WdC oli paikalla sain hyödynnettyä miehen kirjoitustaitoakin. Päädyimme myös WdC:n ikuistamiksi, ostajiksi.

Mä niin arvasin, että Ervastilla kannattaa käydä. Pelkäsin, että kaikki ovat jo käyneet rohmuamassa kaiken, mutta toisin oli. Nyt saatte mennä. Jäi sitä kirjallisuutta vielä muillekin. Ja niin Ervastilta voi hankkia vaikka lahjakortin. Kympin lahjakortti Ervastille on monen kirjan arvoinen. Jos ette muuta, tekään keksi.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At torstaina, 21 joulukuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

hello
I'm a portugues teacher. you can contact me in msn; florbela-maria@hotmail.com

 
At torstaina, 21 joulukuuta, 2006, Blogger Hanna Kopra said...

Let me ask you: why? I am sorry but I too get too many emails from ...different people from all around that we call "letters from Kongo".

 

Lähetä kommentti

<< Home