Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Herra Tiitinen

Tiitinen on Mairen punkassa. Joko punkassa tai punkan välittömässä läheisyydessä. Tiitinen ei ole koskaan, ikinä, milloinkaan saanut höykytystä, kuritusta, hudaa tai mitään vastaavan tyyppistä käsittelyä. Onhan Tiitinen Suapon miehiä.

Tiitinen on yksi niistä, joka on löytänyt tiensä Mairen lähipiiriin Valtterin kirpputorilta, mutta yksi harvoista, jopa ainoa, joka vielä on tulokunnossa. Tiitinen on ehkä nukuttu lyttyyn, mutta Tiitiseen ei ole kertaakaan hammasta tahi neulaa upotettu.

Jos Tarjaa tuodaan näytille ihan kestämättömyyksiin asti, niin Tiitistä Maire ei esittele. Maire on kuin Tiitistä ei olisikaan, mutta usein Maire yllätetään tuhisemasta Tiitisen kanssa poski poskea vasten.

Tunnisteet: ,