Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, joulukuuta 07, 2006

Villejä vieraita

Koska tapoihin kuuluu, pidimme tupakatselmuksen saariston asunnossamme. Kutsu oli lähtenyt V.p:n kera... aika monelle. Tarkoituksena, että myös lapselliset perheet ja erilaiset kokoonpanot voisivat tulla. Ja koska juhlia on vain liian vähän.

Tietenkin (mikä osoittaa tietyllä tapaa tyhmyyttä, tietämättömyyttä ja ennakkoasenteita, omalta osaltani) olin ajatellut, että nk. älämölöä ja kalabaliikkia (kalabaliikki mekkala, mekastus, sekamelska; kahakka...) olisi syntynyt myöhemmin illasta, mutta elämä usein yllättää.

Kuitenkin kävi niin, että villein meno tapahtui heti viidestä eteenpäin. Se oli kovin hurmaavaa ja hupaisaa. Juuri oikeanlaista draivia. Kuten olen aikaisemminkin todennut, että juhliin saadaan eloa ja menoa, kun vieraissa on useampi alle yläasteikäinen. Niin nytkin.

Toki Hulluhatuntekijä [lue: isäni] ja muut sukulaiseni kuten itse Kärppä olivat ilahduttamassa, mutta todellista shöytä vetivät maamme toivot, kuten Herra Housu. Ja jottei oltaisi ihan kuin Ellun kanat tuli siinä itsellekin tehtyä selväksi mm. ettei tytöt mene poikien kanssa naimisiin, vaan naisten. Pojat menevät poi-kien kanssa! Totta, niinkin voi tehdä.

Tällaisten villien olentojen paikalle tulo oli kenties osasyynä tai sitten saariston lossiyhteyden, ettei juuri "aikuisten" pileitä sitten ollutkaan. Toisaalta ihan tosi ok, koska viidestä eteenpäin meni vähän niinkuin tukkaputkella.

Kiitokset kaikille, pienille, keskikokoisille ja isoimmillekin!

Kuva: täältä ja lite till

Tunnisteet: ,