Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, joulukuuta 01, 2006

Eikä! – ei oo todellista!

Kerran olin Sihteeri & Assistentti -messuilla, joilla esiintyi The Hunks, Scandinavien Hunks, OMG (Ou Mai Gaaad)! Eihän siellä kaaoksessa ja hullussa hysteriassa kyennyt liikkumaan, saati poistumaan nopeasti paikalta. Messukeskuksellinen naisihmisiä muuttui eläimiksi.

On tosi jees, että ne naiset jotka haluavat saada oman osansa siitä mitä jotkut miehet saavat strippi clubeilta, sen myös saavat. Varmasti Hunksit ovat tosi hyviä ja "kaikkeeee", mutta se ei ehkä vain ole ns. mun juttu. Minä vain en kestä. En voi katsoa enkä olla tietoinen tapahtuvasta. Minä... minä kiellän Hunksien olemassaolon.

Jaakolla on töissä tänään spigujoulut. Miehistä koostuva työyhteisö syö työpaikalla ja lähtee jatkamaan muualle. Viime vuonna kokoonpano oli Hotelli Vantaassa ja siitä loogisena seurauksena nenät suuntaavat kohti Espoota. Onhan keskusta jo niiiiin nähty (siis Kalle ja Sööör Einou).

Eilen juttelin kirpparikokemuksista Ripin kanssa ja Ripilläkin on tänään spigujoulut. Työporukan naisista osa lähtee myöskin Tasalan puutarhaan, katsomaan Hunkseja!! Eikä! Ei ooo todellista. Rippiä kiinnosti, että mahtavatko Jaakon töissä edes tietää, että siellähän on Hunks (ja joku taikuri, mutta kuka nyt jotain taikuria sinne menee katsomaan). Ja kyl-lä. Vesku on reippaana poikana (ilmeisesti) hoitanut liput ja eiköhän kaverit mene vielä jononkin ohi!

Hunkseista on tulossa kyseiselle työyhteisölle ihan tradiittio. Kun ei ole eka kerta. Eikä taida olla mikään sattuma. Tradiittio, niitä on nykyään ihmisillä ihan liian vähän.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At torstaina, 07 joulukuuta, 2006, Anonymous norppa said...

mä en oo nähnyt kertaakaan, siis kertaakaan elämässäni lavalla miestä, joka tanssisi ja olisi haluttava- tai riisuisi ja olisi haluttava- tai esittäisi lihaksiaan ja olisi haluttava- tai keikistelisi ja olisi haluttava. valitettavasti.

 
At torstaina, 07 joulukuuta, 2006, Blogger hna said...

Joo, mä tiedän ton. Tavallaan (jos mä oikein pinnistän) se on surullista, mutta ihan kamalan ymmärrettävää.

Remontoiva mies, kauppakasseja kantava mies, mies juuri saunotettuna on paljon kiinnostavampi. Ja haluttavampi.

(Osaa remontoina d, osaa käydä kaupassa d ja mm. peseytyy d. d=peukku)

 

Lähetä kommentti

<< Home