Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, joulukuuta 06, 2006

Tällingissä

Tänään on spesiaal SSK-SKK:n kokous. Koska on itsenäisyyspäivä. En tiedä muista, mutta allekirjoittanut ja Maire ovat ns. täydessä tällingissä. Voisin laittaa kuvan, jos voisin, mutten voi. Blogger ei kykene siihen juuri nyt.

Joka tapauksessa. Täytyy vielä mennä lisäämään käsikorujen määrää. Kaulakoruissa ja korviksissa ollaan jo hyvässä überissä, eli more is more -tilassa. On hame ja korkkarit ehkä otetaan mukaan tai pinkit pörrötossut. Mairella on vaaleanpunamusta pilkullinen rimpsumekko ja pinkit pallohelmet.

SSKSKK:n (salaistenkirjoitustenkerhon) yksi kirjoittamaton ja mysterious sääntö on, että sen kokouksiin saa (niin halutessaan) pukeutua juuri niin kuin haluaa. Jos minnekään muualle ei voi laittaa samalla metodilla asusteita kuin pienenä, niin SSKSKK:hon voi. Saa laittaa vaikka KOLMEA! hajuvettä päällekäin ja muutenkin toteuttaa itseään.

Kunhan tuo kuvanlataus taas toimii aloitamme uuden Säädöt sekaisin -tutustumissarjan, Mairen leiriläiset. Tarkoitus on tuoda tutuiksi Mairen lähimpiä adjutantteja ja edustajistoa niin saaristosta kuin mantereeltakin.

Ei tarvitse olla itsenäisyyspäivä, että voi pukeutua täyteen tällinkiin, mutta jos ei edes silloin, niin milloin sitten? Minä vaan kysyn.

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At torstaina, 07 joulukuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

sä olit ihana! maikku oli ihana! jaakko oli ihana! vieraat teki taas kerran juhlan, ja kiitos siitä!

 

Lähetä kommentti

<< Home