Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Maire <3 Osmo

Osmooooooo! Osmo on ihana. Osmon kanssa olo on ihan yhtä ulinaa. Onko se tuskaa vaiko pakahtuvaa rakkautta? Onko se pakahtuvan tuskaista rakkautta? Jotain se on, koska se on ihan mahdotonta.

Piti odottaa, kauan, että vihreiden edustaja löysi tiensä Mairen leiriin. Mutta kyllä sitä kannatti odottaakin. Osmo, marinoituna naudan kuivatussa henkitorvessa, oli ensi kohtaamisesta jättimenestys. Tarja on syrjäytetty!

Vaikka Maire on kuvan jälkeen menettänyt karponkarvalakki-lookinsa on Maire itseasiassa nyt enemmän todellisen Osmon näköinen. Mutta ehkä jouluinen yhdennäköisyys myös loi tiiviin siteen kaverusten välille. Koska pian ennätysajassa Osmo on jäähyllä.

Tunnisteet: ,