Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, tammikuuta 25, 2007

Vedet virtaavat siltojen ali II

Isäni soitti alkuviikosta:
Isä: "Nokelainen soitti..."
Minä: "Kukaaaa?"
I: "No No-ke-lai-nen."
M: "Siis ...Janskin isä?"
I: "No niiiin!?"

Ja sitten. Janskin isä on siis kait luvannut hoitaa diat kouluajoiltamme digimuotoon ja isä luvannut puolestaan hoitaa ekanluokan videon kevään viimeisiltä päiviltä kuin myös 8. luokan luokkaretkeltä Lofooteilta samaan tilaan. "Sitten Jonkun tarvitsisi vain editoida molemmat", niiin...

Otetaan tämäkin haaste vastaan ja vielä jonkinlaisena itseterapiointina. Sillä ekanluokan videolla on neljä suhteellisen pitkää tuntia, suhteellisen railakkaa meininkiä. Jos isä itse tärisi päivän lopussa, niin siis tarvitsee varautua myös johonkin vastaavan editoinnin yhteydessä.

Mutta 8. luokan video. Onko vettä todellakin virrannut jo tarpeeksi sillan ali? Niitä nauhoja taitaa olla yli neljä tuntia, olisiko lähemmäs kahdeksan. Syvä huokaus. Se oli teinivuosien alkua se ja ...taitaa olla pahempaa kuin Idols katsella.

Mutta luvattu mitä luvattu.

Tosin tein periaatepäätöksen. Tätä muistojen DVD-pläjäystä ei saa ihan for free. Kolmen koplalle pitää kertyä retkirahat, vaikka ...jonnekin minne kolmikko katsoo retken aiheelliseksi.

Tunnisteet: ,