Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Puhuva pää Pajamäki

Poliitikot. On tosi hauskaa nähdä mitä kaikkea tällä vaalirundilla kukin ehdokas keksii. Hauskaa voi olla myös se, keksiikö kukaan yhtään mitään. Edes vähää, mitä voisi kutsua jotenkin uudeksi tai virkistäväksi.

Suomi. Kankeuden tyyssija. Minun toivoni lepää Paavo Väyrysen harteilla. Paavo on yllättävällä tavalla... yllättävä. No, siihen asti pitää tyytyä...

Pajamäkeen, Osku Pajamäkeen, kaupunginvaltuutettu Pajamäkeen, yliluutnantti Pajamäkeen, Oskuun, hyljetanssin taitaja Pajamäkeen, ala-asteikäisen pojan isään, wannabe-hartolalaiseen, Helsinginkaupungin-apulaiskaupunginjohtaja-spegulaatio Pajamäkeen ja sitten vaikka ...pientenikäluokkien esitaistelija Pajamäkeen.

Ja nämä edellä ilmoitetut... ne on ihan summassa repäistyjä 'titteleitä'. Ne eivät välttämättä (ellei vahingossa) liity linkin alta paljastuvaan puhuvaan päähän tai siihen mitä Se sanoo.

Mutta milloin Väyrynen nähdään interwebissä? Toivottavasti pian. Harvalla on sitä mitä Väyrysellä on... pokkaa ja pelimerkkejä.

Tunnisteet: , ,