Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

Heli Roiha

Minua vähän harmittaa, etten ole vielä nähnyt yhtään Uutisvuotoa missä Heli Roiha on. Pidän kuitenkin ihan terveenä, että saatan unohtaa ohjelmien tuloaikoja, eli en ole tv:n orjuuttama.

Ensi lauantaina kyllä pitää muistaa hilata itsensä helvetintoosan ääreen, sillä Heli Roiha on tuuraamassa Tommy Tabermannia, eli pesti ei ole näillä näppäimillä lopullinen. Niin, ellei herra Tabermann pääse kansanedustajaksi. Silloin hän voi tulla itse vieraaksi Uutisvuotoon, ei enää kapteeniksi.

Sillä onhan se vähän niinkin, että jotain pitää välillä muuttuakin, asioiden uusiutua. Siis lavasteiden ja kravattien lisäksi. Ja usein (valitettavasti) vieraatkin ovat osa lavastusta.

Juttu kuitenkin perustuu kolmiyhteyteen tai kolmikantaan, kuinka vaan. Kapteeneihin Tervoon (Tervo on Tervo) ja nykyisin siis Roihaan sekä illanisäntään Nymaniin. Jos Tervoa ei hotsita, niin reki voi olla aikas raskas kahdelle muulle vetää ellei sitten toinen vieraista satu olemaan hulvaton, joka yleensä Tervoakin piristää.

Jos Tervo lähtee vaikka seuraavalla kierroksella kunnanvaltuustoehdokkaaksi, niin ehdotan Stan Saanilaa Tervon tilalle.

Mutta koska Ögonaböjn, eli Hetimiten myötä huomasin ja opin Heli Roiha on varsin hauska, pärjää miesten kanssa läpän heitossa eikä kuitenkaan ole yhtään vähemmän nainen. Ei siis muutu yhdeksi "jätkistä", joka on usein vähän ärsyttävää. Ja silti Heli Roiha ei ole mikään hiirulainen, vaan enemmänkin naaras ruskahyeena (Parahyaena brunnea a.k.a. Hyaena brunnea), jolla on vähän samanlainen nauru kuin niillä yksillä hyeenoilla siinä jossain suht uudessa animaatioleffassa (olisikohan ollut joku Leijona Kuningas tms.).

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,