Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Laulattaa

Idols ja Popstar ovat ohjelmia, joita tulee katsoneeksi. Ne muuttuvat tavallaan tylsiksi aika nopeasti. Heti alkukarsintojen jälkeen.

Siksi onkin tyhmää edes kysyä, että MIKSI jotkut menevät Idolsin kaltaiseen ohjelmaan? Siis jos ei YHTÄÄN osaa laulaa eikä YHTÄÄN ole karismaa tai... mitään?

Koska näihinhän lahjattomiin homma pitkälle pohjaantuu. Ohjelman menestys, katsojaluvut ja minunkin mielenkiinto.

Se on juurikin sitä mitä Singstar ja karaoke ovat meille tehneet. Minäkin saan ihan täydet pisteet Singstarissa vaikken edes laula. Ei siinä tarvitse (välttämättä) mitään laulaa. Kunhan mutisee mukana ja jotenkin oikein. Enkä minä ole ajatellut mennä Idolsiin.

Minusta ihmisen, joka on jo täysi-ikäinen ja jolla ei ole pät-kää-kään sävelkorvaa eikä laulukykyä on jo sen ikäinen ihminen, että jos kukaan ei ole vielä "raaskinut" paljastaa kylmää totuutta mahdollisuuksista laulajanuralla, niin... sitten siihen kait tarvitaan pari tv-kameraa, Jone Nikula (joskus Nina Tapio tai Asko Kallonen) kertomaan, että "sä vaan ET osaa" ja se julkinen nöyryytys parhaassa primetimessä.

No tietenkin minulla on oma suosikkini. Se on se lahtelalainen "ironmaidenpoika", jota ei kyllä uskoisi 22-vuotiaaksi. Mutta kaveri, jonka naama ei yhtään edes nyi, kun kertoo vetäneensä sitten lopuksi Kirkaa on arvostuksen arvoinen.

Kuva: täältä

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

At maanantaina, 22 tammikuuta, 2007, Anonymous Anonyymi said...

Siis ei voi ymmärtää.

Niitten ihmisten minussa aiheuttama myötänolous saa minut vihaamaan heitä.

Toivomaan että heillä kaikilla olisi vain yksi niska, jonka voisi katkaista.

 
At maanantaina, 22 tammikuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

Niin... Onhan toi aika lopullinen ratkaisu ja Idolsseja ei voitaisi tehdä kovin montaa kautta. Vaikka siis tollanen käytäntöhän saattaisi herättää terveen itsekritiikin jo aika monessa.

 

Lähetä kommentti

<< Home