Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, tammikuuta 18, 2007

Femakko minussa

En tiedä mikä siinä on että jotkut asian ilmaisut, kuten Perässähiihtäjän blogissa käyvä keskustelu... siis nyt loppupeleissä siitä "miksi naiset ei bloggaa samoissa blogeissa kuin miehet", saa sellaisen hyvän räyhäpöhinän päälle.

Varsinkin sellaisten miesten, jotka kai todella luulevat että herrasmiehen tekee kiillotetut kengät. Vaikka kaikkihan me tiedämme ettei se niin mene.

Ärsyttävimpiä ovat muutenkin ihmiset, jotka oikeasti kuvittelevat ulkoisen hapatuksen tekevän heistä myös muutoin "laadukkaita" ihmisiä. Höpönpöpö ja hoponpoppoo.

Joskus se ei ole sen juuri eteen osuneen selkärangattoman vetyksen ja pillaajan syy, että saa kokea karvaasti lajitoveriensa aiheuttaman reaktion. Mutta hyvin usein juuri sekin eteen osunut tekee ihan riittävästi. Ja jännä usein, juuri nämä sangen tiheään myös akateemisesti pätevinä pitävät eivät sivistyneestä lauseesta ymmärrä edes alkua, saati loppua tai niiden välissäkin muodostunutta kokonaisuutta.

Tunnisteet: ,