Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, helmikuuta 16, 2007

Kirkan muistolle

Jos Juha Iisakki Mieto on jo käynyt metsässä hiljentymässä Kirkan pois menon johdosta, niin onhan Kirkan kuolema liikuttanut useita muitakin. Minuunkin se iski. Tieto. Onhan Kirka niitä, joka ovat esimerkiksi käyneet samaa ylävälikoulua kuin äitini... Olisiko ollut Käpylässä. Eli ei vanhan vanha vielä.

Sitten liidämme hitusen yli hilseen...

Eilen, kuulemma, Lahdessa oli poliisi saanut puhelun Orimattilasta. Naissoittaja oli kertonut, että mies on murhattu ja tappaja paennut mustalla porschella. Ka... Niin kaikki liikenevä kalusto ja miehet liukkaasti liikkeelle kuin vaikka Hill Street Bluesin alkupätkässä. Renkaat vinkuen ja helikoopteri taivasta ropelleillaan halkoen.

Kun mm. varmaankin ystävämme kaksos-Pekka ja muut Lahlen kissalanpojat ovat päässeet Orimattilassa talon pihaan, istuu talon rapuilla nainen. Ehkä kolmen promillen humalassa. Naisella oli ollut vain niin kova ikävä Kirkaa...

"Orimattilassa tutkitaan perätöntä henkirikosilmoitusta
Julkaisuaika 17.02.2007 16:03

Orimattilan poliisi on tehnyt rikosilmoituksen ja käynnistänyt tutkinnan
liittyen torstaina tehtyyn perättömään henkirikosilmoitukseen.

Nainen ilmoitti torstaina puolilta päivin, että Orimattilan Kuivannolla on ammuttu mies, ja että ampuja on paennut paikalta autolla.

Hätäkeskus lähetti paikalle sairasauton, Medihelin, poliisipartioita sekä rikostutkijoita. Lähilalueen tiet suljettiin ampujan tavoittamiseksi.

Paikalta löytyi kuitenkin vain kolme promillea alkometriin puhaltanut nainen, joka kertoi keksineensä koko tarinan.

Perättömän ilmoituksen käynnistäneestä operaatiosta aiheutui huomattavia kustannuksia.

YLE Uutiset"

Kuva: täältä

Tunnisteet: