Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, helmikuuta 28, 2007

Älä pelaa äänelläsi

Ensi viikolla alkaa ennakkoäänestäminen. Taidan tarttua jälleen siihen. Viimeksi oli tavallaan pakko, kun oli vaalilautakunnassa, niin tietyllä tapaa olisi kiva käydä pitkästä aikaa ihan vaalipäivänä uurnilla.

Mutta (keksin tämän tänään) koska äänestäminen ei ole mitään nettipokeria, niin ei kannata ottaa sitä riskiä. Minulla on yksi ääni joka käyttää näissäkin vaaleissa. Voin pitää itseäni jännityksessä läpi ennakkoäänestämisen ja katsoa repeänkö liitoksistani ennen 18. päivää vai en. Pääsenkö äänestämään vaiko en.

Kun se ennakkoäänestäminen on suotu ja tehty helpoksi, niin miksen käyttäisi sitä? Tiesinpä ehdokkaan tai en. Jos tapanani olisi päättää se päivää ennen varsinaista vaalipäivää ja elää siihen asti irrallani koko teemasta, niin voisinko aikaistaa tuota "päivää ennen" vähän? Ehkä.

Ja sittenhän on siis niin, että jos menen nyt ennakko äänestämään, niin siitä saa palkinnon. Esimerkiksi sekä hyvän patongin että makeapalan lattella ja vishyllä.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,

4 Comments:

At torstaina, 01 maaliskuuta, 2007, Blogger Norppa said...

Mä näkisin että tehdään Ennakkoäänestämisestä - The Tilaisuus.
Ja sen jälkeen palkitaan itsemme juhlavasti kansalaisvelvollisuuden täyttämisestä!

 
At torstaina, 01 maaliskuuta, 2007, Blogger Norppa said...

Ja nyt mä meen tiskaamaan kun me sovittiin kimppatiskaus!

 
At torstaina, 01 maaliskuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

Jooo! Pitäisikö IHAN tehdä sellai rintanappi kuin: "Käytin jo Tilaisuuden - Äänestin."?

Mäkin raivasin tiskit, pesin rasvapannut ja kaivoin tiskialtaasta ällöt jutut...

 
At sunnuntaina, 07 helmikuuta, 2010, Anonymous Anonyymi said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Forget Sluggish Downloads With NZB Files You Can Instantly Search High Quality Movies, Games, MP3 Albums, Software and Download Them @ Blazing Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB[/B][/URL]

 

Lähetä kommentti

<< Home