Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Naamavaalit ja -koneet

Koska mielikuvitusblogissakin oli tehty samainen testi, niin päätettiin Mairen kanssa ihan realimaailmassa koetta samaa.

Eihän näiden tekemisessä ole todellisuudessa mitään järkeä. Tai siis voidaan tietenkin kysyä, että pitääkö käyttää juuri niitä kuvia mitä käyttää? Mutta hei... Jos ei näteistä ja kivoista kuvista "löydy kasvoja", niin sitten edetään aina sellaiseen kuvaan, josta naamavaalikone kasvotkin löytää.

Ja sitten naamalle sopivan ehdokkaan. "Naama-vaalikoneen avulla vältät monimutkaisten kysymysten pohdinnan ja valitset sinua parhaiten edustavan ehdokkaan helposti, hauskasti ja nopeasti oman kuvasi avulla!" Okkee... Ja jotkut sanoo, ettei vaalikampanjoissa pidäkään olla mitään hauskaa...

Tarkennetussa haussa voi tarkentaa jopa ihan ehdokkaan vaalinumeroon... Ja NYT mä kysyn: Mihin siinä tapauksessa tarvitaan tätä(kin) vaalikonetta?

Siis voin olla todella tyhmä ja ihan daiju, mutta... Miksi? Mä en tajua. Eikä Mairekaan tajua. Kuuluisiko meidän tajuta?

Tunnisteet: , ,