Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, helmikuuta 23, 2007

Kommunisti ja seniori

SSK-SKK:n huippusalaisessa tapaamisessa oli kuten aina kuulumisten vaihtoa ja yleistä keskustelua teen ja herkkujen kera. Puhe polveili vakavista aiheista hömppään ja erittäin kevyen kautta elämän traagisuuteen (kuinka ikävät asiat tuppaavat kasaantua).

Puhuttiin vaalikoneistakin. Niitähän on... ihan liikaa ja niiden täyttäminen on sinällään aivan mahtavaa ajanvietettä, mutta kun osa tekee ne ilman painotuksia ja toiset painotuksilla (koskien myös ehdokkaita itseään), niin voiko niistä nyt saadakaan mitään ...tolkullista? Ehkä. Ehkä ei.

Minä olen tehnyt muutaman. Jude (lausutaan kuten Beatlesin biisissä Juuud) myös, Noorakin. Ylen (jos muistan oikein, saattoi olla Hesarinin) koneesta sain eniten puolueena yhteen sopivuutta kommunistien ja vasemmiston kanssa. Se johtuunee kenties myös painotusten lisäksi mielipiteestäni, että valtio ja kirkko tulisi pitää ihan erillään.

Mutta pajatson tyhjensi Jude. Jude on kuvassa oikealla. Mikä puolue sopisi KAIKISTA parhaiten kaupunkilaiselle nuorelle miehelle, joka on mukava ja filmaattinen?

Jokainen saa kolme (3) arvausta...

Ei. Ei ole kristilliset.

Ei. Eikä ole perussuomalaiset.

Ei, ei, ei eikä ole ärk-koop-pee... vaikka siis miksei voisi.

Sehän on TIETENKIN senioripuolue!

Nyt tämä kommari valmistautuu shoppailumatkaan isän työsuhdeautolla Tampesterin suuntaan, Iiideaparkkiin! Solidaarisuutta ja sopivasti sosialismia!

Tunnisteet: ,