Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Mairé muoti - Uusi sarja alkaa

On uuden sarjan aika. Ja lintuja on tulossa, kunhan muistetaan... Mutta nyt: Mairé muoti!

Muoti, tuo aina yhtä polttava teema, joka meitä kärvistelee ja koettelee. Vie narussa kuin poloista pässiä...

Kun pienenä ei edes itse saanut pukeutua kuten tahtoi ja äiti sääteli nukkemuotiakin (ompeli niille vaatteita), niin aikuisena voi A) toteuttaa omalla pukeutumisellaan itseään ja käsitellä noita lapsuuden traumoja, B) koiransa pukeutumisella ja lopulta C) myös lastensa pukeutumisella (kuten siis kait äitini ja isänikin) itseään ja oman lapsuutensa traumoja, mitä vaatetukseen tulee.

Mairé muoti -sarja koskee kohtaa Bee. Kuinka jokainen voi toteuttaa itseään ja käsitellä lapsuutensa(kin) traumoja ja ympäristön asettamien normia painetta. Helpottavasti.

Kuvassa Maire Sikuriina Hannikainen on sonnustautunut asuinalueelleensa sopivaan ja jossain määrin myös tyypilliseen ulkoilutakkiin. Talvinen "kurkku"kuosi on sekä hiphop että tarpeellinen, mikäli tulee maastoutua. Tekoturkiskaulus on sekä lämmin, että sopii erinomaisesti borderterrieerin väritykseen sekä korvien malliin, antaen samalla hieman luxusta takille.

Talvisen kurkkupuvun malli on monille kroppatyypeille sopiva & istuva, kiitos sivujen kolmiasteisen säätömahdollisuuden. Mairen yllä on takki kokoa 42 cm. Takki on peräisin Lempäälä IideaParkista (MiniMa... jotain) ja hinnaltaan kohtuullinen, laatuunsa nähden.

Tunnisteet: ,