Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, helmikuuta 22, 2007

Ancka

Ancka. Tyypille se kait oli tarkoitettu eikä siitä kukaan arvellut Mairelle leiriläistä. Mutta kuinkas kävikään...

Koska suomenruotsalaiset ovat myös kuten borderterrieerit, kiinalaiset, janitsaarit a.k.a. pöndet alias maalaiset, teekkarit ja mm. missikokelaat... ihan saman näköisiä eikä niitä eroita toisistaan, niin Ancka on yhdessä ankassa koko ankkalampi.

Ancka on ajattoman stiili, siihen ei tartu mikään, se pysyy kuulina ja rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ei repsötä mistään, ei ole nukkainen olemus ja sillä on aina yhtä ylevä ryhti. Laminaatilla se liukuu vinhasti kuin Åke Blomqvist ja vedessä se sievästi kelluu. Siis aivan kuten synnynnäinen ja ties monennenko polven puhdasverinen höördy, eli suomenruotsalainen.

Mutta meidän Anckahan on siis saarivaltakunnan tyylikkäin muoviankka, jolla on ihan oma palju. Maire antaa Anckan aina välillä uiskennella siinä (katselee vierestä) ja sitten Ancka saa taas vähän Sipoossa syntyneen (siis lähes kaksikielisen) kuritusta. Heja SFP & Sibbo Vargarna!

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At torstaina, 22 helmikuuta, 2007, Anonymous Anonyymi said...

Bra Maicku håll ordentlig ordning på din ancka, inte för mycket friheter i simmandet!

 
At perjantaina, 23 helmikuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

Jag lovar att göra min bäst.

- Pikku M

 

Lähetä kommentti

<< Home