Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, helmikuuta 22, 2007

Päivien hyvät työt

En tiedä muista, mutta minusta on ainakin mukava olla vaikkapa avuksi. Monista asioista ei ole edes vaivaa.

Kuten toissapäivänä. Seisoin ja odotin Mannerheimintien valojen vaihtuvan, kun vierestä kuului pienen mummelin ääni: "Voisinko minä tulla sinun kanssasi tien yli?". No tottakai!

On päivän selvää, että autan mummelin tien yli. Sillä joskus kun katselee liikennenvalojen vaihtumista ja tietää esimerkiksi joidenkin valojen olevan suhteellisen sähäköitä, niin ymmärtää että hitaammin taivaltavat kokevat jonkinasteista stressiä kadun-/tienylityksestä.

Kuten nytkin. "Kun minulla on nämä kepit, niin minä pääsen eteenpäin niin hiljaa." Noo, jos se mummelia yhtään lohdutti niin kerroin (lähes lupasin), että asiaan tulee varmastikin muutos ihan lähivuosina. Jos mummeli vain jaksaa odottaa...

Kun suuret ikäpolvet vanhenevat on luultavasti pakko kasvattaa jalankulkijoiden vihreidenvalojen aikaa. Itse näen tämän ihan realistisena. Sillä läjäpäin mummeleita ja pappoja haahuilemassa paniikissa autojen seassa (ja useampi autoilijakin on "seniori") ei ole ...edes terveellistä.

Kuva: täältä

Tunnisteet: