Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Interwebvaalit

Nämä vaalit käydään netissä. No siis ei käydä, kun äänestää pitää ihan fyysisesti vielä jossain kuten postissa tai vaikkapa vaalipäivänä ennalta ilmoitetulla vaalipaikalla. Mutta skaba ennen sitä on pitkälti netissä.

Tosin sisältöä kaipaa edelleen Hän...

Sillä ihan sama mikä välineesi on, jolla ihmisiä yrität tavoittaa, niin sanoman eli sisällön pitää olla järkevää. Ei se riitä, että on netissä. Argumentoi olemisesi siellä. Ei se riitä, että kehitellään joku "VOITA MILJARDI RAHAA"-kampanja, jos ...se ei edes aukea kovin monelle. Pitää olla pointti sille miksi on netissä ja tajuta miten ja mihin sitä käyttää. Niin ja että netissä voi olla niiin miljardein eri tavoin.

Kaikilla on vaalivideoita. Niitäkin voi olla hyvin monenlaisia. Mirka Oksalla on, Osku Pajamäellä on, Jukka Relanderilla on, jollain Veli-Pekka Kortelaisella on, samoin Juha Turkialla, Arto "Artsi" Bryggarella on (nää avautuu sitten ihan muualle kuin sun selaimeen... ehkä), tällaisella Esa Erävalolla on...

Ja YouTubessa on vielä lisää pikkasen sekä vaalivideot.fi:ssä on joitain. Kristillisdemokraatteja ainakin.

Jännä, että näin siis todella on?! Ei ole. YouTube on ollut jo olemassa ihan tarpeeksi kauan. Kännyköillä on voinut filmata jo tarpeeksi kauan. Tässä nyt ei ole kovasti enää mitään News Flashiä. Tosin suurin osa vaalivideoista on ihan kauheita.

Tunnisteet: ,