Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

Vappupicnicbiisi 2007

Vappupäivän suurpicnic on kevään kohokohta. Se on tradiittio johon liittyy paljon tuntoja ja tiloja. Se on ystäväpiirimme erään osan suuri juhla, johon liittyvä stressaaminen ja järjestelyt vetävät vertoja joululle.

Mutta pakka on aina sopivasti levällään ja hajalla, joten yllätyksen armoille jää muutakin kuin sen vuotinen sää. Kokoonpano on esimerkiksi aina ihan yllätys. Tänäkään vuonna ei voida tietää ketkä osallistuvat, saapuvat ja liittyvät seuraan.

Pahalta ja synkältä näyttänee Säteilevän Simo-serkun mukaan saanti. Voidaan jopa todeta, että jotain olennaista jää puuttumaan, JOS Simo ei tule vapuksi Helsinkiin.

Joka vappu on ollut joku biisi tai paremminkin jonkun biisin kertosäe, jota on hoilattu. Muutama vuosi sitten se oli Jamie Waltersin Hold On, joka muodostui kevään yleishittikertziksi. Sen muistivat viime viikonloppuna kuulemma naapurirapun kihlaparikin...

Tänä vuonna koetan lobata Mange Schmidtin ruotsiräppiä Glassiiiigt, ihan jo sillä verukkeella että olen itse koukussa siihen ja kertosäe olisi juuri, preciiis sopiva.

Tunnisteet: ,