Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Tyyli-Lyyli

Pitäytykäämme talvisessa muodissa, vaikkakin kevätkausi on jo lähes varpailla...

Koska Maire S. Hannikainen kulkee mielummin Stockmannin pääovista, on Mairellakin garderoopissaan gebardikuvioinen tekoturkispalttoo. Aivan kuten jokaisella hienolla rouvalla kuuluukin olla. Sellaisella joka käy Stockmannilla. Tramaattisella kauluksella (joka tosin kuuluisi olla alhaalla...).

Tämä kuva on viime kaudelta, eli edelliseltä talvelta. Sen tiedämme siitä, että kuva on otettu Smartissa ja kuvassa ehjänä ja mukana on pinkkihuovutusheijastinkin...

Tätä takkia pidetään lähinnä nk. paremmissa tilaisuuksissa. Tämä ei siis ole arkitakki. Tietenkin joskus on välttämätöntä juhlistaa arkeakin, jotenkin.

Speziaalin takista tekee myös se seikka, että isälläni on samaisesta kankaasta pikkutakki. Ja aivan selvyyden vuoksi: Mairen takki on tehty jämäpalasta, ei päin vastoin. Vaikka tosin olettaa voisi, että Mairelta jäisi enemmän kangasta yli.

Tunnisteet: ,