Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Fuusiota ilmassa

Olen miettinyt taas miten tulee toimia tässä jonkin ajan kuluessa. Blogien suhteen nimittäin. Nythän olen jakaantunut kahtialle: säätämään ja paksuilemaan.

Jonkinlainen fuusio on vääjäämätön. Ehkä. Olettaisin ainakin. Voi olla hölmöä pitää raskaus-blogia kun ei enää ole raskaana... Ja säädöthän on sekaisin toden teolla sitten, kun raskaus loppuu. Olettaisin, että ainakin itsellä on.

Mutta olisiko syytä aloittaa Arvo Ylpön hengessä ihan oma kasvatukseen sekä vanhemmuuteen nojaava blogi? Liian paljon ajateltavaa - ei pysty. Mietitään tätä.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At maanantaina, 05 maaliskuuta, 2007, Blogger Norppa said...

Mä voin nyt jo kertoo, että sä et edes pysty olemaan pitämättä sitä tenava/kasvatusblogia.

 
At maanantaina, 05 maaliskuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

Niiin... Mutta mikä sille nimeksi?

 
At maanantaina, 05 maaliskuuta, 2007, Blogger Norppa said...

No siis vain taivas on rajana! Mutta kyllä siitä nimestä pitäis käydä ilmi että "Vauvan Kanssa", koska Paksuna blogistakin tavallaan ymmärtää ilman isompaakin vihjettä, että mistä on kysymys. Sitäpaitsi - jos ajattelee lukijoita - voisi kuvitella, että montaakin kiinnostais ns. Jatkosarja. Tosin - jos tuntuu ettei aika oikein riitä, niin voihan siitä tehdä sellasen viikko katsaus tyyppisen ratkaisun. Tai aina vaikka miltä elämä näyttää maanantaisin ja perjantaisin.

 

Lähetä kommentti

<< Home