Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, joulukuuta 12, 2005

Maireet kemut

Eilen meidän Maire täytti kokonaista kolme vuotta. Ja kuten tähänkin asti Maire piti synttärikemut.

Yleensähän ihmiset eivät tule juuri siihen kellon aikaan kun kutsussa seisoo. On tehtävä näyttävä sisääntulo vähän myöhässä. Mutta kai se kertoo siitä, että Mairen kemutuksiin on niin kova hinku, että kello kolme 90 prosenttia vieraista oli kuin nakitettuna (kirjaimellisesti) pakkaantuneet 58 neliöön.

Ensimmäiset vieraat jopa hieman yllättivät, kun itse olin vielä suihkussa, mutta onneksi Jaakko sentään oli pukeissa. Viimeisin vieras saatettiin kotiin yhdeksän jälkeen. Ja Maire oli edelleen reippaana ja valmis leikkimään lahjoillaan. Hyvä pilekunto ottaen huomioon, että on hoitanut pentujaankin viikko tolkulla.

Mutta hyvät olivat juhlat ja kaikki tuntuivat ihan viihtyvän. Anna toi upean 20 hengen sacher-kakun, joka melkein saatiin tuhottua. Kaikki söivät ja joivat itsensä iloisiksi. Ja ihan ilman alkkomahoolia.

Onko se muka jotenkin hassua tai yliampuvaa, että koiralle järjestetään suuret syntymäpäiväkekkerit? No ei ole. Positiivisissä merkeissä on aina hyvä pitää juhlia. Juhlia on aivan liian vähän. Tärkeintähän on tavata tuttuja ja mukavai ihmisiä, mukavissa merkeissä.

Tunnisteet: ,