Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, helmikuuta 03, 2006

Pronto!

Eilen soitin Italiaan, Danielalle. Oli Danin tyttären kaksivuotispäivä. Fabiana, eli Bibi jotain juttelikin puhelimeen... En taida olla enää edes italiantaidoissani sellainen joka pärjäisi Bibille. Asialle olisi jo syytä tehdä jotain.

Mutta me matkamme Italiaan maaliskuun 10. päivä. Nenä kohti Milanon kenttää ja siitä Sassuoloon. Aivan, ihan Ferraritehtaiden varjoon, mutta veikkaisin ettei siellä tule kyllä käytyä. Ihan tylsä paikka.

Mutta siitä voimme olla varmoja, että Luisan ja Lucianan patojen ääreen tulee hivuttauduttua. Danielan äidin ja anopin ruuanlaittotaidot ovat kohdillaan. Danielan appiukko, Renzo huolehtinee jälleen, että hankitaan oikeanlaista viiniä ja tarpeeksi. Ja sitten käydää ostamassa hyvää-äää jäätelöä...

Tällä kertaa voisi luuhata läpi läheisen Modenan, koska se jäi viimeksi ihan väliin. Modena on todella mukavan kokoinen ja oloinen. Siellä ei ole vain tullut nyt käytyä.

Tarvitsee jo miettiä mitä kaikkea meidän tulee muistaa viedä mukanamme. Ainakin Bibille Porsas, jonka ostin Hallista, Danin pikkuveli Lorenzolle taas salmaria, Tetille kossua, Renzolle vaikka suomalainen sienikirja (koska Suomessa saa sienestää mielinmäärin, missä vain!! Eikä!), Danille jotain käännettyä suomikirjallisuutta ja vanhemmalle naisväelle... Ainoja. En tiedä. Viunaa ja suomalaista suklaata hullunpaljon, että voidaan nauttia niitä kaikkien kanssa ja vähän jäisi vielä lähtömme jälkeenkin. Ja tietenkin suomimusaa. Eihän ne usko, että esim. The Rasmus ja HIM ovat Suomesta, saatikaan hyvä musiikki yleensä. Asialle on aina tehtävä jotain. Zarkus Poussa voisi olla myös aikas jee. Vihjeitä ja vinkkejä otetaan vastaan.

Oi maaliskuu, missä luuraat? Vaikka kyllä minä maltan. Huomenna on ensin taideterapiaa ja sitten HulaHula-kemutukset. Mullahan jo on kaislahame ja leit hankittuna...

Tunnisteet: ,