Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, maaliskuuta 20, 2006

Teiniangsteja

Hirentsessa pieneen, vanhemman rouvan pitämään majoituspalveluja tarjoavaan yksikköön saapui toisena iltana lauma ilmeisesti epsanjalaisia teinimatkaajia. Ei siinä mitään, nuorena tulee purkaa intojaan ja ...kaikkea vaikkapa matkailuun. Matkailu avartaa, olen kuullut sanottavan.

Olen huomannut itsessäni, näin kolmikymppisenä, jo aikaa sitten piirteitä jotka eivät suhtaudu kovin suopeasti synopsinsa kadottaneisiin älämölö-teineihin. Minua niin sanotusti nyppii.

Nämäkin (joita majoittui kolmenhengenhuoneeseen ainakin kuusi) eivät malttaneet olla ottamatta per lärvi noin 20 minuutin suihkuja. Ilmeisesti suihkuverho oli niin allö liimautuessaan takapuoleen, ettei sitä sitten kukaan tuntunut käyttävän. Ja kun kahden huoneen verran teinejä oli vihdoin ja viimein käynyt suihkussa, oli ihan pakko kääriä hiukan lahkeita, kun meni saniteettitiloihin. Otti nuppiin, nyppi ja sanoin ihan ääneen V-sanankin.

Teinien kovin mustavalkoinen käytöshän siis johtuu anatomisista seikoista ja mm. aivotoiminnan muutoksista, mutta herra mun jee, anna kaikki kestää. Voidaan kysyä: Eikö äiti kotona sanonut, että älä nyt ole ihan urpo?

Tunnisteet: ,