Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Ilkka <3 Jessica

Kuin kaksi marjaa. Jotain yhteistä näillä kahdella on. Ainakin siis omasta, sangen subjektiivisesta katsontakannastani.

Katson Murhamamman jaksoja edelleen, vaikka niiden kökköys välillä tuskastuttaakin. Kyse on enemmän nostalgiasta. Totuus kuitenkin on, että jos joskus huomaan joutuvani Jessica B. Fletcherin kanssa samoihin juhliin, hotelliin tai muuten vain samaan lokaatioon, on syytä epäillä omaa turvallisuutta. Jotain on tapahtuva.

Olen Itäveressä jo melko pitkällä. Lars Svedbergin lukiessa päiväni kiirivät läpi Moskovan katujen, tissirakentelujen ja jännityksen enkä huomaa tuntien kulumista. Remes ei ole hullumpi hemmo kirjoittamaan hyvää dekkaria...

Siihen samankaltaisuuteen. Kirjailija Remeksellä on kuulemma Supossa luottohenkilöitä, jotka antavat aiheideoita, juonikäänteitä ja muutein vain apua faktoihin. Niin on J.B. Fletcherilläkin (Edit: poliisivoimissa). Eri asia on, sekaantuuko kirjailija Remes kirjailijapersoonana ja/tai omana privaatti itsenään rikosten selvittelyyn Supossa tahi ulkomailla, siis esimerkiksi Terassa.

Tunnisteet: , ,