Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Hyvää palvelua

Koska usein sitä herkemmin urputtaa on hyvä ja tarpeen muistaa myös hyvistä kokemuksista kertoa. Olimme eilen piiiitkän kaavan kautta hankkimassa Jonnalle toisia pillifarkkuja. Menimme Fogedin (Forum) Carlingsiin, koska Jonna tiesi sieltä hyvän myyjän.

J: "Säkin tiedät sen mutsin. Sillä on ne kaksi mäyräkoiraa."
H: "Siis Masi ja se, se... Jasper?"
J: "Ei. Ei se ole Jasper."
H: "Justus?"
J: "Joo! Masi ja Justus."
H: "Joo, joo."

No joku tunsi itsensä ihan mieheksi, kun farkkuja sovitettiin niin monia ja aika monet näyttivät ihan hyviltä, että olisihan se valinta voinut syntyä nopeamminkin. Vain parit vähän dorkilta. Sanoin, että sovitusrumban jälkeen tarvitsen kupin kahvia tai nukahdan pystyyn ja niin sovittiin.

Mutta, mutta... "Haluaisittekste kahvia? Mä voin laittaa teille tulee."

Ei ole totta! Siis tietenkin haluttiin ja pannujauhatuksella tuleekin parempaa sumppia, pehmeämpää. No Jonnahan löysi ne yhdet (olisi löytänyt kahdetkin), paidan ja melkein osti takinkin. Itse ostin t-paidan ja alkkareita. Jaakolle aion nyt varsinkin kahvien jälkeen ostaa joululahjat sieltä.

Kyllä Tomi, Masin ja Justuksen broidi on hyvä myymämies! Näin, näin sitä saadaan asiakas iloiseksi ja takuuvarmasti takaisin sekä suosittelijaksi. Pisteitä ja bonareita. Tänään Semifinaalissa on Tomin bändin keikka, muillekin kuin Suskille tiedoksi.

Tunnisteet: , ,