Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Onnea, onnea, onnea vaan!

...Punainen tupa ja perumaa.
Jos kirppu puree Sinua,
muista silloin Minua.

Jos se puree lujasti,
tulee Sinusta rovasti!

Näillä sanoilla me vuodesta toiseen onnittelimme luokassa syntymäpäiväsankaria. Joka oli toivottavasti tuonut jotain hyvää tarjottavaa.

Syntymäpäiväsankari istui luokan edessä (eskarissa oikein valtaistuimella), kruunu päässä ja viitta hartioilla. Kuten Faith No Moren yhden levyn nimi kuuluu: King for a Day, Fool for a Lifetime...

Tähän aikaan vuodesta alkoi jo kutkuttamaan omatkin synttärit. Samoin se, että ketä pyytää viereen runon ajaksi. Syntymäpäiväsankari sai valita muutaman (homma levisi jossain vaiheessa käsiin) vierustoverin. Se oli kovin vaikeaa, koska kaikki olisivat halunneet tulla valikoiduiksi. Ja siinä saattoi pahoittaa tahtomattaan useankin mielen...

Ennigeis, tänään on mm. Tuitun, Elvis A. Presleyn ja vanhan luokkakaverin, Janne "Simonpoika" Nuotion syntymäpäivät. Onnea kaikille, sinne jonnekin!

Tunnisteet: ,