Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Timo Soini

Timosoinista ei ole paljoa enää jäljellä. Timosoini majailee Vantzu-joen rannalla, Mairen Pohjois-Helsingin pisteen lipaston laatikossa. Timosoinia ei voida enää pelastaa, mutta hävittäminenkin on osoittautunut hankalaksi. Noin tunnesyistä.

Timosoini löysi tiensä Mairen leiriin myöskin Valtterinkirpputorilta, samaan aikaan kuin Ilkkataipale ja mm. Tuulahaatainen.

Timosoini oli vain jotenkin pyöreän nenänsä kanssa Timo Soinin näköinen, hiuksissakin on jotain samaa, ellen sanoisi koko olemuksessa. Mairen leiriläiset saavat nimen yleensä sen mukaan ketä poliittista henkilö muistuttavat, jollain tapaa...

Timosoini sai aikansa kyytiä. Kesällä, kun kuumuuden takia olivat ikkunat ja akkunat sepposen selällään, saattoi Vantzu-joen rannoilla kuulua "Anna Timosoinille kyyytiä! Anna Timosoinille lisäää KYYTIÄ! Hyvä Maire! Hyvä!".

Tunnisteet: ,