Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Mickey Blue Eyes and boys

On yllättävää löytää omalta koneelta, omasta kuvaohjelmasta... yllättäen osin aivan minulle tuntemattomien ukkeleiden naamoja. Hikisiä naamoja, jotka ovat vääntyneet tiukkoihin ilmeisiin ja jäntevät ropat dynaamisiin asentoihin. Miehiä, joista vain parin tiedän nimeltä ja joille olen muuten antanut itse ihan nimet, kuten Mickey Blue Eyes.

Kun kuvia katsoo, niin tulee mieleen se miten gänsterit tervehtivät maneerisesti toisiaan: "Eeeee!" eli 'Hey', Quentin Tarantinon elokuvien musiikki ja pasta bolognese. Näen selkeästi juuri tämän poppoon kävelemässä tarantinomaisesti mustissa puvuissa, rytmikkäästi ja lungisti jonossa kesähelteellä Stadikan treeneistä kohti... vaikka Töölönrannan kesäterassia, jossa ukot juovat vishyä. Tai heidät istumassa Kisiksen kahviossa ja vaikenevan kuin Sopraanoksessa, jos joku ulkopuolinen kävelee sisään.

Tai jotain...

Jos isästä välillä tuntuu, että minä jotenkin sekoitan ja hämmennän Häntä, niin kyllä aina välillä sitä saa itsekin miettiä, että "mitä Se taaaaas...", vaikka siis hauskoja kuviahan nämä. Kuinkakohan moni näistä on jo nähnyt Rocky Balboan? Tosi vaikee arvata.

Tunnisteet: , ,