Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Remu Ässä II

Remus Ässä II on vielä jokseenkin kuosissa. Ykkönen kesti hieman yli vuoden, jonka jälkeen kaveri repesi lopullisesti liitoksistaan ja Jaakon oli käännyttävä Remu Ässien yhteyshenkilön puoleen ja ruikattava uusi, uljaampi Remu Ässä. Eli ihan Remu vaan...

Remu Ässä -nimi tulee (tietenkin) Remus-pakoputkista. Kukapa sitä ei tietäisi. Mutta nimihän on muutenkin oikein hyvä, siinä on rokkenrollia ja syvää viisautta.

Remu tuli yllään punainen ajohaalari, jonka Maire omatoimisesti poisti. Mairella on tapana greata leiriläisille ihan uniikit univormut (tikkausjälkiä ja lähmärähmälänttejä).

Remu oli muutaman kuukauden vaatehuoneessa ns. jäähyllä. Koska Remussa on Sitä Jotain mikä ajaa Maire-koiran joskus maaniseen tilaan. Ja sitä harva jaksaa kovin pitkään. Samanlaisella jäähyllä on nyt vuorostaan Osmo, jo toista kuukauttaan hänkin.

Tunnisteet: