Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Punaista joulunaikaa!

Joulun väri on nykyisin punainen, kiitos Coca-Colan hyvän markkinoinnin. Ehkä joukossa oli osaksi onnenkantamoista, mutta kuitenkin.

Kenelle voisi olla Punatähtien konserttilippu oiva joululahja? Kuka sitä osaisi parhaiten arvostaa? Pitää ihan miettiä.

Harmi, kun Simo on Enklanninmaalla. Simolle se olisi osuva ja toisekseen Simo osaisi arvostaa , ymmärtää ja huumorintajukin kohdillaan. Pitää keksiä joku muu.

En ole kovin montaa kertaa nähnyt Puniksia livenä, mutta ihan tarpeeksi monta, että osaan laulunsanoja. Minusta Puniksilla on hyvä lavashöy. Älykäs setti suorastaan. Jos Suomi olisi Italia niin Puniksien esitykset olisivat varmasti kielletty eikä levyjä saisi myydä. Onneksi emme ole. Onneksi tilaa vielä on satiirille(kin).

Siis mukavan punaista joulunaikaa, YYA:n henkeen!

Kuva: täältä

Tunnisteet:

4 Comments:

At torstaina, 07 joulukuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

Tän mä pidän mielessä! Ehkä lauttasaarenkin kielivähemmistöt ilahtuvat tästä. Tähtiä tarvitaan taivaalla - saatika punatähtiä! vasemmmiston karaoke tähdethän ollaan taas jo niin nähty..

 
At torstaina, 07 joulukuuta, 2006, Blogger Hanna Kopra said...

Voitaisiin sanoa, että kaikille suomettuneille (niin 2-vuotiaana adoptoiduille, veneentuomille, junantuomille ja vain ihan veronsa Suomeen maksaville ja kansalaisuutta hakevillekin) Punatähtien keikka on matka Suomen lähihistoriaan ja suomalaiseen menttaliteettiin.

 
At perjantaina, 08 joulukuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

Punatähdet esiintyi jokunen vuosi sitten kaverin nelkyt vuotispäivillä. Aatos Punanen ja Varma Kosto lienevät paikalla ensiviikolla ainakin yksissä juhlissa ja tammikuussa... ja nyt täytyy pistää kumipäälle.

 
At sunnuntaina, 21 tammikuuta, 2007, Anonymous Anonyymi said...

"Kenelle Punatähtien konserttilippu?"
No jos vaikka jollekkin sun vanhalle kommarikaverille.
Se pändi on soittanu kaikkien mahollisten vasuripuolueiden tilaisuuksissa ja väittää olevansa vaan "huumoria".
Ennen vanhaan puhuttiin jumalankieltäjistä, mut jostain syystä kukaan ei puhu nykyään historiankieltäjistä, vaikka parempaa tietoa on ja asioista saa jo puhua.
Puna-Tarjan lemmikit pitäs kyyditä sinne missä oikeesti vielä kommunismi rehottaa. Kiina, Kuuba, Pohjois-Vietnam, ...
Vois olla, et AY-rahalla rellestäminen loppuis aika lyhyeen.

 

Lähetä kommentti

<< Home