Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, tammikuuta 19, 2006

Reidet tulessa!

Nyt on sitten sellainen talvi kuin talvi voi olla. Pakkasta riittää ja ihan koko loppu viikoksi. Oli ennen pakkastakin enemmän ja pidempään.

No joo.

Vaikka pakkanen onkin vähän ikävää, varsinkin kun tulee vilu ja tuskainen kylmyys, niin on siinä jotain hyvääkin. Tästä voimme varmastikin Bo Ekstamin kanssa olla samaa mieltä. Pääsemme myös kesä-aikaan helpommalla, jos talvella olisi edes muutaman viikon kipakat pakkaset. Ei tervetulleet ökkö-mönkijät talttuvat pakkasen tiukassa otteessa ja runsaat omena- yms. sadot siunaantuvat.

Ehkä olisi syytä varustautua pitkiksillä. Tänään kävellessä Helsingin Messukeskuksesta kotiin reidet olivat suorastaan tulessa. Muutoin varustus oli ihan kohdillaan, mutta AUTS!, hilke ei ole vieläkään kokonaan kaikonnut. Voi olla etten aamulla kävele Messukeskukseen. Voi olla, että pakkaudun jälleen sardiiniksi sardiinien joukkoon SeiskaBeehen.

Lämpöä sydämiin. Ja varustus kohdilleen. Vaikka Siperiasta nyt vähän blosaakin, niin suomalainen selviää. On sitä ennenkin raappahousuissa pärjätty.

Tunnisteet: ,