Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

tiistaina, tammikuuta 24, 2006

Vastakkain asettelun aika


Tämä on tässä ja nyt, vuosi 1918. Valitse kenen joukoissa seisot. Plääh. Ihan totta. Maailma on muuttunut ja molemmissa "leireissä" on tapahtunut paljonkin. Jo pelkkä työkulttuurin muutos on tehnyt sen, ettei Tosi Demari olekaan enää perusduunari, joka on käynyt pari hassua vuotta kansakoulua.

Minusta se on jopa itseään alentavaa ajattelua, ettei demarit nyt voisikaan tehdä mitään niin massiivista ja sliipattua kampanjaa kuin porvarit. Niin, että demareiden kuuluu olla nuhjuisia ja slipovereissään nukkavieruja. Voi ei, ei ja ei. Ei aleta maalaamaan suomalaista sielunmaisemaa tästäkin asiasta.

On täysin eri asioita tehdä kampanja hyvin ja hienosti kuin olla vaikkapa porvari. Eihän se nyt niin ole, että jos tekeekin jotain (jopa uudella tavalla) hyvin, niin se ei saisi näyttää myös tämän päivän tuotokselta ja olla hieno. Eikä edelleenkään tarvitse tehdä asioita niin, että näyttäisi vaikkapa porvarilta. Onneksi.

Tunnisteet: ,