Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Bosseus

Olen tehnyt (äiti myös) lisää Bo-rintamerkkejä. Uusilla bomaisilla letkaituksilla, ihan aidoilla Bo-läpillä. Kuumaa kamaa, ainakin hyvin pienessä piirissä. Tiinakin, joka on vain saanut kuulla legendoja Bosta, halusi oman Purkka pois -merkin. Se onkin yksi lausahdus, josta tulee edelleen hymy huulille ja poskiin pienet klommot.

Huomenna minun kouluni juhlii ja oma luokkani sen jälkeen. Koululta voi ostaa Steiner-kokkikirjan, mutta Sara La Fountainen, Antti Tuurin ja muiden keitokset eivät vedä vertoja Bo-rintamerkeille.

Ajattelin, että jos myisin merkkejä ja niillä rahoilla perustaisi "Bo-rahaston". Niillä rahoilla sitten voisi teettää joko lisää Bo-kamaa tai muotokuvan Bosta, joka sijoitettaisiin tietenkin biologian luokan seinälle. Sekä allekirjoittaneen olohuoneen seinälle.

BB! Bosse Bäst!

Lisäys: Bosseus on mielentila, joka saavutetaan ajattelemalla Bo Ekstamia, eli Bossea ja/tai/sekä Hänen oppejaan, kertomuksiaan ja/tai/sekä muistamalla ja/tai/sekä muistelemalla Häntä.

Noudattamalla Hänen viisaita sanojaan/sanontojaan/elämänohjeitaan (kuten: "Ei se ole zoomi. Se on fokus" tai "3 aaltoviivaa pääotsikon alle, 2 väliotsikon ja 1 alleviivauksiin" tai "Malariahyttysen ja tavallisen hyttysen erottaa siitä, että tavallisen hyttysen alapää ei ole samalla tavalla koholla").

Bosseuteen pääsee parhaiten Bon välittömässä vaikutuspiirissä. Tällöin henkilön persoona saa ryhtiyttä ja ääni voi madaltua. Bosseus voi olla piilevää, jolloin voimme sanoa, että joku on bosseuden kantaja. Bosseus voi olla tarttuvaa. Tunnustuksellisia bosseuksellisiakin on, mutta kovin vähän.

Bo Ekstam on kulttihenkilö/legenda. Helsingin Rudolf Steiner -koulun, biologian ja maantiedon opettaja, joka opetti kaikkia kolmea (A, B ja C) luokkasarjaa ylemmillä luokilla. Sekä RKP:n ääniharava Kirkkonummelta. Bo Ekstam on Jumalasta seuraava, ylös päin. Ja Jumala on Markus Itkonen.

Tunnisteet: , ,