Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

Tavallaan presidentiltä

Minullahan on lievähkö lukihärö (siis äidinkielessä asteikolla 1–5 3 ja vieraissakielissä 4) ja sen seurauksena aina välillä tulee sellaisia hauskoja ...hetkiä. Joskus sitä ei vaan tajuuuu.

Lähdimme Mairen kanssa ulos (Mairella on eilen Ämeriikoista saatu uusi gänstäbeibe-rotsi) ja nostin postit siinä lähtiessä. Heitin olan yli Jaakolle tulleet kirjeet ja otin mukaani itselleni tulleen kuoren, jonka päällä luki "Tavallaan presidentiltä". Mietin, että mikä suorakampis mahtaa olla kyseessä ja "ei paha läppä. Onkohan tää joku Dieselin vip-asiakas juttu vai siis MIKÄ tää nyt niinkun on?".

Siinä kun puhelinluetteloita nurkan takaa toisilleen heittelevät juurikin ajokortin saaneet juipit apupoikineen kantoivat noita puulämmitteisen talon unelma halkoja rappuumme, avasin kuoren. Hyvä Hanna, vitsin nero ja patti. Tasavallan presidentti Tarja Halonen ja megahotzibeibe Pentti Arajärvi kutsuvat teidät Hanna 11.4. klo 18–21 johonkin illanviettoon! Mitä?! Voidaan kysyä: Miksi?

Olin ajatellut ensin, että hankin jotain uutta ja fantsua luokkatapaamiseen, mutta koska en löytänyt Italiasta originaaleja perusmallisia RUN DMC -adduja, kultaisena, niin päätin,että antaa olla. Toisaalta minä, naisellisuuden ja asiallisuuden perikuva, löydän AINA paremmin iltapopoja. Nyt vaan pitää löytää sitten to-del-la jotain uuula-laata. Ja jos en sitten kuitenkaan jaksanut etsiä edes mitään fääbiä luokkatapaamiseen, niin mitä mä sitten laitan päälle silloin 11. päivä!?! Kenties mä ihan käyn kampaajallakin. Kai mun olis jo ihan aikuisten oikeasti pakkokin.

Mutta siis hirveen ihanaa ja kaikkea. Ei haittaa yhtään mennä. Eihän mulla taida 11. päivä ollakaan mitään, kait siis tärkeämpää ainakaan.

Tunnisteet: , ,