Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, huhtikuuta 20, 2006

BSE-tyttö

Mainonta on syvältä bloggaaja "Antti" pullautti jotain meemin tapaista (mitä tämä meemi nyt ikinä tarkoittaakin): Keksi itsellesi supersankarihahmo.

Minä olen BSE-tyttö.

BSE-tyttö on Pyhänlehmän pikkusisar. BSE-tytön erikoistaitoja ovat mm. räjähtävävoima ja lihaan porautuvat piikit sen lisäksi että on nuo pupulaatikossa olevat käsikranaatit (joista poksahtelee pinkkejä ajatuksia).

BSE-tytön pahimmat viholliset ovat Suppeus ja sen sivunakki Typeryys. BSE-tyttö toimii jalouden ja rohkeuden puolesta. BSE-tyttö sanookin vihollisilleen näiden viimeisinä pimeyden hetkinä ennen pinkkejä ajatuksia: "I Only Want to Fill The Universe With Nobel Spirit!".

BSE-tyttö syö mieluiten neliapiloita ja ruiskukkia (sekä välillä vanhoja, kellastuneita ruusunterälehtiä). Vapaa-aikanaan BSE-tyttö on apurinsa Pikku-M:n kanssa pirtelöllä ja etsimässä ihanuuksia.

Tunnisteet: