Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006

Circo Aereo - O / I

Jonna ja minä teimme jälleen tänään matkan, kulttuurimatkan. Kannelmäkeen. Minä asuin siellä muutaman vuoden, ennen kuin Jonna asui siellä muutaman vuoden. Pieni munkki oli siis paikallaan.

Pääasiallinen syymme palata tuonne Hugen kulmille oli Kanneltalon sirkusesitys, Circo Aereo - O / I. Olimme saaneet muutamalta taholta kuulla sen olevan hyvä, mutta että näin hyvä.

Voi pojat! Hiljalleen rakentuvat tilanteet olivat niin hienoja ja monitasoisia, että koimme inspiraatioita. Aim sou inspaierd!

Itse pidin ehkäpä kaikista eniten ensimmäisistä punaisista palloista (ja Jonna toisista), mutta loppujen lopuksi pallot sekoittuivat niin täydellisesti, etten voi tehdä niiden kesken eroa.

Kontrabassolla luotu äänimaailma oli myöskin varsin humalluttava. Se osui ja upposi niin nuoriin vesoihin, kuin kangistuneisiin ruhoihinkin. Komiikka oli myöskin todella mainiota. Unohti aivan olevansa Kannelmäessä.

Suosittelen sydämenin supukoista tätä esitystä. Huomattavasti loisteliaampi, suorastaan omissa sfääreissään kulkeva esitys, mikäli välttämättä haluamme verrata sitä joulun alla näkemäämme Turun AMK:n joulusirkukseen (jossa eräät loistivat ja toiset siihen loisteeseen kärähtivät). Valosuunnittelu ja toteutus eivät mahdu, keskenään näiden esitysten välillä, edes samaan lauseeseen.

Kesällä esitys on kuulemma nähtävissä Jyväskylässä ja sieltähän tunnetusti saa halpaa pizzaa.

Kun lähdimme takaisin kohti kaunista Suur-Kalliota sydämemme olivat täyttyneet keväisistä ajatuksista, uusiutumisesta ja lauloimme Mariah Careyn ja Bonnie Tylerin tahdissa tanssien koko matkan Smartissa kotiin.

Lisäys: Stoassa olisi nyt toukokuussa lisää esityksiä tarjolla.

Kuva: http://kulttuuri.hel.fi/kanneltalo/ohjelma/CIRCO_fi.html

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At perjantaina, 14 huhtikuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

Moi Hanna!

Circo Aereollahan on tässä toukokuussa 10v. festarit Stoassa.
( http://www.cirko.net/pages/60 ) Ei kannata missata mitään, kun toi O/I tipahti noin lujaa!

t. Juho

 
At perjantaina, 14 huhtikuuta, 2006, Blogger Hanna Kopra said...

Siis hy-vä idea! Ja totahan kannattaa varmaan suositella muillekin...

"Tee kult-tuu-rimatka Idikseen!"

(Ja tuohan on niin kovin hauskasti, niin monitasoinenkin läppä. Kaukaa haettu, mutta kuitenkin.)

 

Lähetä kommentti

<< Home