Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006

Lausutaan kuten kirjoitetaan

Heavy. Vastapainoksi eurytmialle ja raakasilkille kävimme eilen Hevimestassa. Jälleen tilaisuus juhlia jotain (Annan ja Jonin kuudetta kvartaalia) ja jakaa viiniä (Casalin lambruscoja) hyvien ystävien kanssa (tosin Tiina ei osaa juoda poreilevia juomia, joten Tindellä oli omat punaviinit).

Sai kettuilla Tuli ja Leimaus -bändin savolaisille, huudella yllytettynä "Toni. Paita pois!" ja katsella ihmisotuksia. Sai pukeutua kirkkaiden ja mukavien värien jälkeen vaihteeksi mustaan ja sonnustautua kaikkiin mahdollisiin isältä saamiin pääkallo yms. hevisti-koruihin. Minun korukokoelmasta löytyy kyseisen gendren koruja melko runsaasti, vaikken edes tunnista AC/DC:n kappaleita tai juuri mitään muutakaan. Sivistymätön kun olen.

Hevistit (eli hedelmät ja vihannekset) taisivat eilen olla Hevimestassa enemmäkin light-versioita. Kunnon köriläitä ei ollut paikalla ja insinöörit ja Teesin työntekijät kauluspaidoissaan saivat kaikessa rauhassa mossata sentin siilitukkansa sekaisin.

Vastakohdat ovat mielenkiintoisia.

Tunnisteet: