Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2006

Nelisilmä

Kävin eilen viimeistelemässä uuden silmälasitilaukseni. Kaiken muun lisäksi olen perinyt vanhemmiltani kehnonäköisyyden. Ei mitään radikaalia, ainakaan vielä, mutta nk. sivuheitto on lisääntynyt. Siis hajataitto. Ja näkö huonontunutkin. Hitsiläinen. Olen tuomittu rillirouskuksi.

Isoja aivojani ympäröivä kaunis kallo vaatii miesten lasit, jottei vaikutelma olisi entisestäänkin isompi. Onneksi tämä ei aiheuta minulle ongelmia. Minäni ei kärsi eikä naiseutenikaan.

Valitsin lasit jotka käyvät varmasti tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta eivät ole kuitenkaan "liian konttorirottamaiset". Olisi kuitenkin hitsin fantsua ja ihqua, jos välillä, toisinaan voisi repiä vähän jotain normin tynkää.

Eräs naisihanteeni on Dame Edna (hän kaikessa naisellisuudessaan) ja kevyellä googlettamisella mahdollinen ostospaikkakin löytyi. Olen tilannut tasan kerran jotain tavaraa netistä ja silloinkin postiennakolla, Vaalitaisto DVD:n. Minulla ei ole ollut syytä shoppailla netissä eikä edes mitään korttiakaan. Ennen kuin nyt, kun on Sampon Uuno-korttikin, jota vinguttaa.

Itseasiassa tuolta kyseiseltä sivustolta löytyi melko monet rillokset, joilla voisi piristää tällaisia väsyneitä päiviä ja todellakin miten loistavia lahjaideoita. Mutta jos joku muukin innostuisi, niin shippauskulut voisivat koitua pienemmiksi. Vinkki, vinkkiläinen.

Tunnisteet: ,