Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, lokakuuta 19, 2006

Paljon melua tyhjästä

Kuten olen aikaisemminkin antanut ymmärtää, joskus tunnen itseni mieheksi. Keski-ikäiseksi mieheksi, joka tuskastuu. Tuskastuu ostosruuhkassa.

Älkää ihmeessä tulkitko minua väärin. Ostoksilla pyöriminen, shopittaminen on minusta ihanaa, oikeissa olosuhteissa.

Olin pikemminkin Yrmy eilen, kun kävimme Marimekon Ysmy-päivillä. Alennettuja hintoja? Enpä sanoisi. Nyt piti käsittääkseni olla Marimekon tuotteiden Ystävähintaanmyyntipäivät, mutta ystävällisiä eivät hinnat olleet. No, B-luokan kankaat olivat noin 15€/metri, mutta enpä sanoisi muiden tuotteiden olleen yhtään halvempia kuin ovat samaisessa tehtaanmyymälän osoitteessa muulloinkaan.

Sama vika Stockmannin Hulluilla päivillä. Muutama hassu semiale-tuote ja loput jotain varastojämiä, joita nyt erityisen edullisiksi ei voi sanoa. Suosittelen Tammiston Outlettiä, jos kaipaa aletuotteita.

Missä ovat ne vanhat ajat, joilloin mm. tehtaanmyymälä tarkoitti sitä, että sieltä teki törkeän hyviä löytöjä, nk. kakkoslaatua oli oikeasti tarjolla? Iittalan tehtaanmyymälässä ei tullut tällaista tunnetta eikä sen enempää Ruskovillan tehtaanmyymälässä. Tahtaanmyymälässä pitäisi olla sellainen tehtaanmyymälän meininki.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,